Deze training is bedoeld voor de ZZP’ers die er alweer even in slagen om ZZP’er te zijn. Die hun zaken redelijk voor elkaar hebben, maar zich dan toch voor de voor de keuze gesteld zien: Zou ik altijd ZZP’er willen blijven, of wil ik toch nog verder kijken? Kan ik ook een bedrijf aansturen? Met personeel? Of een productie eenheid opzetten met collega ZZP’ers? Daarmee een product ontwikkelen? Een andersoortige samenwerking met leveranciers? Kan ik het aan om een organisatie aan te sturen, in plaats van zelf productief te zijn? Wil ik dat, en kan ik dat? 

Voor wie bestemd:
De training is bestemd voor mensen die alweer even ZZP’er zijn, en hun draai daarin hebben gevonden. De ZZP’ers die dan gaan worstelen met de vraag: “Is dit wat ik wil?” En vervolgens: “Hoe nu verder?”
ZZP Vervolg Training

 

 

Ervaring van cursist:

“Ik ga starten met ZZP’en. Het is mijn gedachte om duurzame aanbouwen te gaan bouwen. Met de training van CBT-BOUW heb ik geleerd mijn doelgroep voor dit product scherp te definiëren.”
Clarence Sandvliet – Den Haag

clarencesantvliet