Prijs:

Onderstaande prijzen zijn inkl. het les- / werkboek, lunch, koffie / thee en niet – alcoholische drankjes tijdens de training. De kosten van de dagtraining bedraagt Euro 289,00 excl. BTW, de kosten van de avondtraining (2 avonden) bedraagt Euro 319,00 excl. BTW. De tarieven zijn gebaseerd op een minimale groepsgrootte van 5 personen. Afwijkingen hiervan zijn altijd bespreekbaar.

Tijdsduur:

De ZZP Vervolg Training kent primair een opbouw van 1 dag of 2 avonden. Als dagtraining start om 09.30 uur tot 16.00 uur, de avondtrainingen zijn van 19.15 tot 21.45 uur

Planning en locatie:

De ZZP Vervolg Training wordt zowel als dag- als avondtraining georganiseerd. De dagtrainingen worden, bij voldoende aanmeldingen, georganiseerd op iedere derde zaterdag van de maand. Als avondtraining worden de trainingen gehouden op de tweede en vierde maandagavond van iedere maand. Afwijkingen van deze data zijn bespreekbaar. De locatie van de trainingen is die locatie die (1) voldoet aan de eisen die CBT-BOUW aan een trainingslocatie stelt, en (2) voor de deelnemers het makkelijkste te bereiken is. Het uitgangspunt hierbij is om de reiskilometers van de deelnemers zo veel mogelijk te beperken

Algemene Voorwaarden:

Op deze trainingen zijn de Algemene Voorwaarden van CBT-BOUW van toepassing. Deze zijn in te zien en / of te downloaden vanaf de website van CBT-BOUW. Tevens houdt CBT-BOUW zich het recht voor om prijsaanpassingen door te voeren.

ZZP Vervolg Training

Ervaring van cursist:

“Ik ga starten met ZZP’en. Het is mijn gedachte om duurzame aanbouwen te gaan bouwen. Met de training van CBT-BOUW heb ik geleerd mijn doelgroep voor dit product scherp te definiëren.”
Clarence Sandvliet – Den Haag

clarencesantvliet