Trainingsinhoud ZZP basis training:
  • Kennismaking en introductie
  • Algemene toelichting ZZP Vervolg Training
  • Missie, visie en strategie
  • De alternatieve mogelijkheden
  • Hoe vind je je weg naar succes?
Resultaat:

De gearriveerde ZZP’er kan na deze training een bewuste en weloverwogen keuze maken tussen het ZZP’er blijven (en daarmee tevreden zijn en succesvol worden), of één van de mogelijke alternatieven. De ZZP’er kan dan met volle overtuiging kiezen tussen werken IN zijn bedrijf, of werken AAN zijn bedrijf!

Trainingsboek:

De deelnemers ontvangen bij de training een les- / werkboek, waar de opbouw van de training is vastgelegd. Dit boek kan later altijd geraadpleegd worden in de dagelijkse praktijk.

Werkwijze:

Zoals alle trainingen van CBT-BOUW is ook deze training interactief. De training kent een systematische en stapsgewijze opbouw, en speelt in op het gemiddelde niveau van de aanwezige groep ZZP’ers. De training haakt in op de doelstellingen die de aanwezige ZZP’ers in kader van hun bedrijfsuitoefening gesteld hebben.

Keertje ervaren:

De trainers van CBT-BOUW zijn allen trainers met een ruime praktijk ervaring. De trainers zijn allen actief (geweest) in het bedrijfsleven. De trainingen worden mede verzorgd op basis van de jarenlange praktijkervaring van deze trainers. Eventueel kan een kandidaat ZZP’er een deel van een training bijwonen om de sfeer en aanpak te proeven.

Diplomering:

Er is aan deze opleiding géén gecertificeerd examen en / of diploma verbonden. De ervaring leert dat juist ZZP’’ers hier weinig tot geen behoefte aan hebben. Bij voldoende aanwezigheid wordt wel een Certificaat van Deelname verstrekt.

ZZP Vervolg Training

 

Ervaring van cursist:

“Ik ga starten met ZZP’en. Het is mijn gedachte om duurzame aanbouwen te gaan bouwen. Met de training van CBT-BOUW heb ik geleerd mijn doelgroep voor dit product scherp te definiëren.”
Clarence Sandvliet – Den Haag

clarencesantvliet