ZZP BOUW RESULTAAT OPLEIDINGZZP Bouw Opleiding Werkmap

‘Hoe word je succesvol als ZZP’er in de bouw’

ZZP’ers zijn vaklieden. Experts op hun eigen vakgebied. Timmeren, metselen, stukadoren, tegelzetten, elektra, wat dan ook. Dit vakmanschap schept de verwachting dat je ook als ZZP’er succesvol zou moeten kunnen zijn. Dat lukte in de loondienst toch ook?

Een denkfout die veel ZZP’ers maken steekt hier de kop op. Als ZZP’er kun je niet volstaan met alléén je vakmanschap. ZZP’er zijn vraagt meer vaardigheden, kennis, inzichten en – vooral – kansen zien!

In een omgeving als de bouwwereld zijn we in het algemeen prima geschoold in het technische gedeelte van ons vak. Maar de rest, zoals marketing, reclame, netwerken, communicatie, omgangsvormen, administratie … Daar hebben veel bouwvakkers minder kaas van gegeten.

Dit ligt nu allemaal op jouw bordje…

Voorheen, bij een loondienstfunctie, was dat geen probleem. Deze zaken werden door anderen geregeld, daar had je geen omkijken naar. Dit ligt nu allemaal op JOUW bordje. Dat vraagt tijd. Dat betekent OF een dag minder declarabel productief, OF iedere avond nog enkele uurtjes doorstomen.

De realiteit van vandaag is voor veel ZZP’ers: meer uren draaien voor minder geld en onvoldoende continuïteit in de opdrachten!! Dit brengt stress met zich mee waardoor je, in je vrije tijd die je hebt, je zorgen maakt, je niet kunt ontspannen en minder aandacht kunt geven aan de mensen om je heen.

Je herkent je, in dat geval, waarschijnlijk in het volgende:

 • Er zit geen continuïteit in je opdrachten, waardoor je altijd stress ervaart;
 • Je gaat pas weer klanten werven als je opdrachten op zijn;
 • Je kunt je niet onderscheiden t.o.v. andere ZZP’ers, waardoor je niet opvalt tussen hen;
 • Je voert opdrachten uit die eigenlijk onderbetaald zijn omdat je toch iets moet verdienen;
 • Je ervaart financiële zorgen, omdat je niet weet of je volgende maand nog werk hebt;

Dit kan echter ook anders zijn!

Stel je eens voor dat je als ZZP’er gevraagd wordt. Jij wordt gezien als dé expert op jouw vakgebied. Opdrachtgevers kennen jou en weten dat jij de vakman bent die ze moeten hebben. Ze doen graag zaken met je en hebben vertrouwen in je. Als ze een opdracht hebben, dan denken ze direct aan jou. Jij bepaalt of je deze opdracht aanneemt en tegen welke prijs en voorwaarden. Als je de opdracht niet wil doen is er geen man overboord. Jij hebt voldoende andere opdrachtgevers.

Zie je dit scenario wel zitten?

De ZZP BOUW RESULTAAT OPLEIDINGHoe bereik je resultaten als ZZP’er? leert je exact deze vaardigheden. Succesvol worden is namelijk een systeem. Een aaneenschakeling van een aantal logisch op elkaar volgende stappen, in combinatie met het aanleren van enkele vaardigheden. Hierbij leer je niet je vak, dat kun je al. Wel wat er extra bij komt kijken!

Tijdens deze bouwopleiding ga je het volgende leren:

 • Hoe je je moet profileren als expert op je vakgebied;
 • Hoe je je moet onderscheiden ten opzichte van andere ZZP’ers;
 • Hoe je voor goede prijzen je werkzaamheden aan kunt nemen;
 • Hoe je jezelf niet op prijs uit hoef te laten spelen;
 • Hoe je zorgt voor continuïteit in je opdrachten.

ZZP Bouw Opleiding testimonial 1
De bouwopleiding is ontwikkeld door mensen die jarenlang in de bouwwereld actief zijn (geweest)
, die met hun laarzen in de beton hebben gestaan. Die de gang van zaken in de bouwwereld kennen, en die daar kritisch tegenover staan. Die maar ook ingevoerd zijn in marketing, promotie, website en social media. Die weten wat nodig is om resultaat te bereiken als ZZP’er.

De voordelen van de bouwopleiding ‘ZZP Bouw Resultaat Opleiding':

 • Het is een opleiding van één dag (in principe een zaterdag), waardoor je weinig / geen werktijd verliest;
 • In de opleiding leert je je eigen passie te herkennen, wat de basis vormt waarop je continuïteit in je opdrachten krijgt;
 • De groepsgrootte is maximaal 8 personen, waardoor er aandacht is voor jouw specifieke situatie;
 • In de opleiding leer je doelen te stellen en hoe je deze doelen het snelst kunt bereiken;
 • In de opleiding word je je bewust van je eigen mogelijkheden, op basis waarvan je kansen ziet en / of gaat ontwikkelen;
 • Je ontvangt een lesboek dat ook als naslagwerk te gebruiken is;
 • Na de opleiding kun je direct gericht aan de slag om je doelen te verwezenlijken.

ZZP Bouw Opleiding testimonial 2

De bouwbranche is niet gelijk aan andere branches. ZZP’ers in deze branche ervaren andere obstakels dan ZZP’ers uit andere vakgebieden. Daarom hebben wij onze training toegespitst op de bouwzelfstandige in de meest brede zin van het woord. Van timmerman tot bouwplaatsmanager, van stukadoor tot BIM – specialist.

Voor wie is de bouwopleiding ‘ZZP Bouw Resultaat Opleiding’ in het bijzonder geschikt?

Deze training is uitermate geschikt voor:

 • De ZZP’er die zich er van bewust is dat vakmanschap van het eigen vak niet voldoende is om als ZELFSTANDIGE te slagen;
 • De ZZP’er die zich er van bewust is dat continu investeren in jezelf en ontwikkelen van jezelf ook een voorwaarde is resultaat te bereiken en succesvol te worden;
 • De startende ZZP’er, die beter voorbereid aan dit zelfstandig bestaan wil beginnen;
 • De ZZP’er die alweer enkele jaren actief is als ZZP’er, maar niet voldoende opdrachten haalt.

Om het jaar 2015 goed te starten….

INTRODUCTIEKORTING!!!

Om vooral de startende ZZP’er tegemoet te komen geven wij begin 2015 een introductiekorting. Normaal gesproken zijn de kosten voor deze ééndaagse training Euro 297,00 excl. BTW. Maar wanneer je je vóór 31 januari 2015 inschrijft, bedragen de kosten van deze training slechts Euro 247,00 excl. BTW. De waarde van de training is een veelvoud van dit bedrag.

Naast deze korting ontvang je de volgende bonussen:

BONUS 1:

Als je je aanmeldt vóór 31 januari 2015 ontvangt je een gratis analyse van je website. We beoordelen de opzet van je huidige website, en geven je tips over hoe je ervoor kunt zorgen dat klanten jou benaderen door de informatie die zij hebben gevonden op je website. Heb je nog geen website, dan is een alternatief dat wij een offerte die je verstuurt aan je klanten analyseren (de adressering en andere zaken die voor ons niet relevant zijn mag je verwijderen / onleesbaar maken). Een goede offerte is belangrijk voor een professionele uitstraling en de basis onder je zaken doen. Je ontvangt gratis een rapportage van onze analyse.

BONUS 2:

Als na jouw inschrijving jij er voor zorgt dat meerdere mensen via jou inschrijven, ontvang je per iedere extra inschrijving 15% korting op jouw inschrijving. Als je er dus voor zorgt dat je 5 betalende deelnemers meebrengt, is jouw training bijna gratis.

Tevredenheidsgarantie:

Al onze deelnemers zijn tot nu toe uitermate tevreden over de opleidingen en trainingen die ze bij CBT-BOUW gevolgd hebben. Op die basis staan wij er garant voor dat u over de opleiding tevreden zult zijn. Mocht dit niet het geval zijn, ontvangt u uw lesgeld min gemaakte kosten retour. Dit dient tijdens de lesdag bij voorkeur aangegeven te worden; het lesboek dient daarbij te worden geretourneerd.

ZZP Bouw Basis Inschrijfbutton

Wij ontmoeten je graag tijdens de volgende training “Hoe bereik je resultaat als ZZP’er in de bouw”!

Met vriendelijke groet,

Leo van de Wal

 

P.S. Planning

De trainingen worden gehouden op de eerste zaterdag van de maand. CBT-BOUW beschikt over trainingslocaties in de regio Tilburg, Eindhoven, Breda, Rotterdam, Nijmegen, Apeldoorn en Zwolle.

Ook als avond training kan deze training gevolgd worden, de data moeten dan nader worden afgestemd.

Daarnaast biedt CBT-BOUW ook andere programma’s, zoals de ZZP BOUW DUBBEL RESULTAAT OPLEIDING. CBT-BOUW streeft naar lange termijn relaties met haar opdrachtgevers, en blijft haar opdrachtgevers op maat bedienen.