Prijs:

 
Onderstaande prijzen zijn inkl. het les- / werkboek, lunch, koffie / thee en niet – alcoholische drankjes tijdens de training. De kosten van de dagtraining bedraagt Euro 289,00 excl. BTW, de kosten van de avondtraining (2 avonden) bedraagt Euro 319,00 excl. BTW. De tarieven zijn gebaseerd op een minimale groepsgrootte van 5 personen. Afwijkingen hiervan zijn altijd bespreekbaar.
 

Tijdsduur:

 
De Training Zelfstandige Bouwondernemer kent primair een opbouw van 1 dag of 2 avonden. Als dagtraining start om 09.30 uur tot 16.00 uur, de avondtrainingen zijn van 19.15 tot 21.45 uur
 

Planning en locatie:

 
De ZZP BasisTraining wordt zowel als dag- als avondtraining georganiseerd. De dagtrainingen worden, bij voldoende aanmeldingen, georganiseerd op iedere eerste zaterdag van de maand. Als avondtraining worden de trainingen gehouden op de eerste en derde maandagavond van iedere maand. Afwijkingen van deze data zijn bespreekbaar. De locatie van de trainingen is die locatie die (1) voldoet aan de eisen die CBT-BOUW aan een trainingslocatie stelt, en (2) voor de deelnemers het makkelijkste te bereiken is. Het uitgangspunt hierbij is om de reiskilometers van de deelnemers zo veel mogelijk te beperken
 

Algemene Voorwaarden:

 
Op deze trainingen zijn de Algemene Voorwaarden van CBT-BOUW van toepassing. Deze zijn in te zien en / of te downloaden vanaf de website van CBT-BOUW. Tevens houdt CBT-BOUW zich het recht voor om prijsaanpassingen door te voeren.

 
Trainingen Zelfstandig Bouwondernemer

Ervaring van cursist:

“Na 8 jaar bij deze baas volgt dan toch het ontslag. Dus ga ik doen wat ik al jarenlang van plan ben: Voor mezelf beginnen. Gelukkig heb ik de kans gekregen de combi training ZZP Basis Training – Zelfstandig Bouwondernemer van CBT-BOUW te volgen. Daar heb ik geleerd wat er allemaal bij komt kijken. Een absolute aanrader.”
Ron van Es – Leiden

RonvanEs