Trainingsinhoud Zelfstandig Bouwondernemer:

 

  • Kennismaking en introductie
  • Doelstellingen; missie, visie en strategie
  • Productiecapaciteit tegenover eigen product / concept
  • Vaststellen doelgroep en klantgericht werken
  • Bedrijfsorganisatie en bedrijfsvoering
  • Communicatiebeleid
  • Beheersing bedrijfsprocessen
  • Website en Social Media
  • Intro systematiek Balanced Scorecard
Resultaat:

 
Na het volgen van deze training is de Zelfstandige Bouwondernemer in staat de voor hem / haar juiste keuzes te kunnen maken in kader van het voeren van zijn / haar eigen bouworganisatie. In deze tijd is namelijk niet alleen zaak om je organisatie geheel op poten te zetten, maar ook nog eens om dit te doen in een compleet veranderende bouwwereld. Dit heeft lastige kanten, maar in deze trainingen zien we vooral de kansen!
 

Trainingsboek:

 
De deelnemers ontvangen bij de training een les- / werkboek, waar de opbouw van de training is vastgelegd. Dit boek kan later altijd geraadpleegd worden in de dagelijkse praktijk.!
 

Werkwijze:

 
Zoals alle trainingen van CBT-BOUW is ook deze training interactief. De training kent een systematische en stapsgewijze opbouw, en speelt in op het gemiddelde niveau van de aanwezige groep Zelfstandige Bouwondernemers. De training haakt in op de doelstellingen die de aanwezige Zelfstandige Bouwondernemers zich kader van hun bedrijfsuitoefening gesteld hebben.
 

Keertje ervaren:

 
De trainers van CBT-BOUW zijn allen trainers met een ruime praktijk ervaring. De trainers zijn allen actief (geweest) in het bedrijfsleven. De trainingen worden mede verzorgd op basis van de jarenlange praktijkervaring van deze trainers. Eventueel kan een Zelfstandige Bouwondernemer een deel van een training bijwonen om de sfeer en aanpak te proeven.
 

Diplomering:

 
Er is aan deze opleiding géén gecertificeerd examen en / of diploma verbonden. De ervaring leert dat Zelfstandige Bouwondernemers hier weinig tot geen behoefte aan hebben. Bij voldoende aanwezigheid wordt wel een Certificaat van Deelname verstrekt.

 
Trainingen Zelfstandig Bouwondernemer

Ervaring van cursist:

“Na 8 jaar bij deze baas volgt dan toch het ontslag. Dus ga ik doen wat ik al jarenlang van plan ben: Voor mezelf beginnen. Gelukkig heb ik de kans gekregen de combi training ZZP Basis Training – Zelfstandig Bouwondernemer van CBT-BOUW te volgen. Daar heb ik geleerd wat er allemaal bij komt kijken. Een absolute aanrader.”
Ron van Es – Leiden

RonvanEs