Stappenplan Bouwcalculatie

Vele beginnende ZZP’ers en eigenaren van kleine bouworganisaties krijgen te maken met werkzaamheden die ze vaak nog nooit gedaan hebben. Naast de vele ondernemerszaken, komt daar ook een vaktechnische functie bij: Calculeren

 

  • Heeft u er een hekel aan om qua calculaties afhankelijk te zijn van derden?
  • Bent u er ziek van dat u dikke rekeningen ontvangt van uw calculatiebureau, terwijl er nauwelijks een project voor aangenomen kan worden?
  • Vindt u het lastig om projecten te kunnen verkopen als u zelf geen inzicht heeft in de calculatie?
  • Bent u van mening Calculeren alleen maar in theorie geleerd te hebben, en de aansluiting op de praktijk onvoldoende beheerst?

Als u deze vragen met JA beantwoordt, is de training Stappenplan Bouwcalculatie uitermate geschikt voor u. Naast algemene theorie, bestaat de training uit 12 checklisten die u systematisch na kunt lopen, en die u ondersteunen bij het opmaken van iedere calculatie. Op systematische wijze gaat u vervolgens, gesteund door de checklisten, iedere calculatie uitvoeren.

 

Het resultaat zal zijn dat u altijd de vrijheid heeft om zelf geheel onafhankelijk uw keuze te maken om zelf te calculeren als u daar tijd en zin in heeft, of er bewust voor kunt kiezen om dit aan derden over te laten. Met als extra meerwaarde dat u precies weet hoe u uw projecten kostentechnisch aan moet sturen


Voor wie bestemd:

Deze training is bestemd voor iedere ZZP’er en / of zelfstandige bouwondernemer ondernemer die ook qua calculaties zelfstandig en onafhankelijk wil kunnen functioneren.