Leo is iemand met ruim 25 jaar praktijk ervaring in de bouw, met name woning- en utiliteitsbouw.

Leo is mede – eigenaar geweest van het eigen familiebedrijf. Vervolgens is Leo op free lance basis bij meerdere bouwbedrijven actief geweest, en heeft daar intensief in de keuken gekeken.

Leo heeft gefunctioneerd in alle kaderfuncties van het uitvoerende bouwbedrijf: Van calculatie tot projectleider, van projectcoördinator tot acquisiteur. Bij diverse aanbestedingsvormen (de laatste jaren vooral Design and Construct), bij meerdere marktsegmenten.

Reeds sinds 2006 is Leo van de Wal als trainer aan het CBT verbonden. Daarna heeft hij zelfstandig alle bouwopleidingen van CBT-Bouw overgenomen.

Leo is een betrokken en flexibele trainer die met zijn praktijkervaring een goed inzicht heeft waar zijn trainees mee te maken hebben.

Als praktijkman weet Leo wat speelt in de bouwwereld en hij heeft hier ook een uitermate kritische blik op. Deze kritische blik is de basis geweest waarop Leo het boek ‘Is de bouwwereld klaar voor de nieuwe werkelijkheid?’ heeft geschreven.

Winstgevend bouwen? Leo legt ‘het nieuwe werken’ uit.

Om anderen kennis te laten nemen van zijn innovatieve kijk op de bouwwereld, geeft Leo regelmatig presentaties, waarbij hij anderen op een boeiende manier laat beleven hoe er in de bouw op een onderscheidende manier gewerkt kan worden. Deze nieuwe manier van werken richt zich op de wensen van de klant en op een effectieve manier van communiceren tussen alle betrokken partijen. Hierdoor zal er sneller en goedkoper uitgevoerd kunnen worden en kunnen bouwondernemingen weer winstgevend gaan draaien.

Bouwtraining review Martijn van Dijk

Benieuwd wat het nieuwe werken kan betekenen voor jouw organisatie?

Benieuwd hoe Leo jouw organisatie kan verheffen naar een nieuwe standaard? Klik dan op de button hieronder en laat een bericht achter. Leo neemt contact met je op om je wensen te bespreken.

Bouw presentatie meer informatie button