Trainingen op maat

 
Deze trainingen zijn exact op maat van de aanvragende bouworganisatie. De bouworganisatie die worstelt met een specifiek probleem, maar daar in eigen huis geen oplossing voor weet te vinden. De medewerkers van CBT-BOUW zijn dan graag bereid om zich met u over dit probleem te buigen, en hier een oplossing voor te creëren. Wat de achtergrond van het probleem ook mag zijn.
 
Niet dat CBT-BOUW alle kennis zelf in huis heeft. CBT-BOUW beschikt echter over een uitgebreid netwerk van vakinhoudelijke specialisten over vele gebieden. Een oplossing moet altijd tot de mogelijkheden behoren. Problemen kennen we niet bij CBT-BOUW, uitsluitend uitdagingen.
 

Voor wie bestemd:

 
Bouworganisaties met een specifiek probleem waarvoor binnen de organisatie geen oplossing en / of capaciteit voor gevonden kan worden.
 
CBT-BOUW realiseert zich hierbij terdege dat de problematiek van een ZZP’er totaal anders kan zijn als die van een middelgroot bouwbedrijf. Het CBT-BOUW uitgangspunt zal altijd zijn: We maken waar wat we afspreken, en we spreken niet af wat we niet waar kunnen maken.
 

Reeds uitgevoerde trajecten:

 

  • Combi ZZP Basis / Zelfstandig Bouwondernemer
  • Stappenplan Bouwcalculatie
  • Basis Werkvoorbereiding